Blog

Blog


10 botigues gurmet al Maresme que no et pots perdre

El Maresme, a més de ser una destinació turística espectacular, també és un paradís per als amants de la gastronomia. 🍷🧀 Aquí trobareu una selecció de botigues gurmet on comprar i degustar productes de la més alta qualitat, elaborats amb cura i passió. Tant si sou locals com visitants, aquestes botigues us ofereixen una experiència única per als sentits.

1. Pa de Cal Mosso (Vilassar de Dalt)

L'art del pa artesà el trobareu a Pa de Cal Mosso. Aquesta forneria és famosa pels seus pans elaborats amb ingredients naturals i fermentació lenta. Treballen el pa en forn de llenya des de 1838. No deixeu de provar el seu pa de pagès i les seves especialitats amb fruits secs i cereals.

Cal Mosso, Vilassar de Dalt

2. Celler Castellví (Mataró)

Per als amants del vi, el Celler Castellví és una parada obligatòria a Mataró. Ofereixen una extensa selecció de vins de la DO Alella, així com altres vins catalans i internacionals. Els seus tastos de vins són una experiència que no us podeu perdre. El seu local històric i les propostes de vermut musical fan de l'experiència un dels seus plats forts.

Celler Castellví

3. Casa Graupera (Mataró)

Casa Graupera, fundada l'any 1895, és una pastisseria coneguda per les seves neules i torrons artesans. Aquest establiment és ideal per endolcir les vostres visites al Maresme amb productes tradicionals i de qualitat.

4. Espinaler (Vilassar de Mar)

Amb més de 120 anys d'història, la taverna Espinaler és famosa per les seves conserves de marisc i els seus aperitius. Aquí podeu tastar musclos, cloïsses i altres delícies del mar, tot maridat amb la seva famosa salsa Espinaler.

Espinaler, Vilassar de Mar

5. Celler Jordana (Alella)

Situat en la regió vinícola d'Alella, el Celler Jordana ofereix una experiència vinícola única. Els seus orígens es remunten a una antiga botiga de vi a granel als any cinquanta, que  amb el pas del temps s'ha transformat en un espai de productes gurmet per comprar o gaudir in situ en l'espai de degustació.

6. Pastisseria Sala (Sant Andreu de Llavaneres)

La Pastisseria Sala és una referència a Llavaneres des de 1867 per la seva coca tradicional. Amb una recepta familiar que ha passat de generació en generació, aquí trobaràs una de les millors coques de la comarca. La seva qualitat i sabor són inigualables.

Pastisseria Sala

7. Sorli Emocions (Vilassar de Dalt)

Sorli Emocions és més que una botiga, és una experiència per als sentits. Ofereixen una selecció de productes gurmet, incloent-hi olis, vinagres, formatges i embotits. A més, compten amb un espai dedicat als tastos i maridatges, restaurant i foodtruck.

Sorli Emocions, Vilassar de Dalt

8. Botiga La Confianza (Mataró)

La Confianza és una botiga de referència per als amants del bon menjar. Aquí podeu trobar productes de proximitat, ecològics i de qualitat. No us perdeu les seves conserves i la selecció de melmelades artesanes. A més, és una botiga d'estil modernista dissenyada per Puig i Cadafalch, que es conserva intacta, una autèntica joia tant per la vista com per al paladar.

Botiga La Confianza

9. Pastisseria Danés (Arenys de Mar)

La pastisseria Danés, situada en un edifici d'estil eclèctic que data de 1901, amb uns evocadors plafons de fusta  a l'exterior,  és coneguda pels seus pastissos i dolços artesans. Les seves especialitats inclouen el pastís de formatge i les coques de Sant Joan. Un lloc perfecte per gaudir d'un dolç moment en família.

10. Forn Can Moré (Argentona)

El forn Can Moré és un forn artesà i centenari que ha mantingut la tradició del pa artesà al llarg de les generacions. Fundat al segle XIX, és famós pels pels seus pans de massa mare i les seves coques dolces i salades. Un lloc imprescindible per als amants del pa de qualitat.

---

Bon profit! 🍷🧀 🥖

 

Compartir