Blog

Blog


Itineraris de senderisme per gaudir amb família al Maresme

Proposta d’itineraris de senderisme al Maresme per caminar amb tota la família

Si ets un amant de la natura i el senderisme, al Maresme pots gaudir de la teva afició també en família. A la comarca pots trobar una gran varietat d'itineraris ideals per caminar amb els més petits de casa. 

El Pont de la Vila (SL-C 74)

Comencem dirigint-nos a la zona muntanyosa de la ciutat de Mataró, la capital del Maresme. Et presentem l'itinerari del Pont de la Vila (SL-C 74), una ruta d'uns 2 km de distància i una durada de 40 minuts que encercla el Parc Forestal de Mataró, des d'on podràs gaudir de magnífiques vistes de la ciutat, fer un pícnic i pujar a dalt dels arbres al Parc d'Aventura que es troba al mateix espai.

Més informació de l’itinerari

Parc Forestal de Mataró


L'ermita de l'Erola (SL-C78)

Continuem i ens desplacem fins al veïnat d'Hortsavinyà, a Tordera. L'itinerari de L'Ermita de l'Erola (SL-C 78) et guia pels voltants del veïnat i és per a totes les edats, ja que té una llargada de gairebé 2 km i una durada de 30 minuts. Aquesta passejada et porta a conèixer l'església de Sant Llop situada al massís del Montnegre, l'Ermita de l'Erola on descobriràs la seva anecdòtica història i, finalment, gaudiràs de la panoràmica de les valls dels voltants.

Més informació de l’itinerari

Ermita de l'Erola


La plana del Corredor (SL-C 72)

Dins el terme municipal de Dosrius trobem un increïble paratge conegut com la plana del Corredor, on reposa el Santuari de la Mare de Déu dels Socors. En aquest indret pots gaudir d'un bon pícnic amb vistes a Montserrat, reposar, jugar amb família... I passar-ho d'allò més bé! Al peu del santuari es troba el punt d'inici de l'itinerari La plana del Corredor (SL-C 72), una ruta curta i tranquil·la de 2 km i 45 minuts de durada que et conduirà entre el patrimoni natural de la plana.

Més informació de l’itinerari


Ruta prehistòria de Can Boquet

A dalt de la carena de la Serralada Litoral, al terme municipal de Vilassar de Dalt i dins el parc natural, trobem la zona de can Boquet. Aquí podràs seguir un itinerari de 2 km distància i un temps aproximat de 40 min que et permet la descoberta de diferents jaciments de finals del neolític com la Roca d'en Toni o la cova de la granota, entre d'altres.

Més informació de l’itinerari

Can Boquet


De la Font de l'Alba a la Conreria (SL-C 146)

Per acabar, anem cap a Tiana, al Parc de la Serralada de Marina. Aquí trobem l'itinerari més curt però amb més desnivell dels proposats. És un itinerari d’1,2 km i un desnivell de 116 m que es completa amb uns 35 min. Es tracta d'un itinerari que va de la zona esportiva de Tiana fins al coll de la Conreria, entre el Maresme i el Vallès Oriental. Com a curiositat, podràs conèixer l'Observatori Astronòmic de Tiana o gaudir de l'àrea d'esplai de la Font de l'Alba.

Més informació de l'itinerari

Cementiri dels Empestats

Amb les rutes de senderisme al Maresme tens una oportunitat per connectar amb la natura i viure experiències memorables. Aprofita per explorar nous llocs i gaudir del Maresme en família.

Compartir