Blog

Blog


Salpa amb rialles i onades! Aventures nàutiques per als menuts al Maresme

Vela lleugera al Maresme

Benvolgudes famílies marineres,
Avui ens embarquem en una travessia plena de diversió per descobrir les activitats nàutiques que faran tremolar d’emoció els nens i nenes al Maresme. Aquí no hi ha lloc per avorrir-se! Prepara les teves armilles salvavides i el teu sentit de l'humor, perquè estem a punt de submergir-nos en un mar d'aventures aquàtiques. 

Navegació a la "velocitat del raig!" (Bé, més o menys)

Què us sembla aprendre a navegar a bord d'un veler? Les empreses nàutiques del Maresme us ensenyaran com ser un autèntic capità o capitana, encara que potser a una velocitat una mica menys veloç que un llamp. Aprendràs les maniobres bàsiques i experimentaràs l'emoció de ser el rei o la reina dels mars. Prepara't per solcar les onades amb un somriure d'orella a orella!

 

A l'Aigua, aneguets intrèpids!

Si el que és teu és explorar el fons marí, no et preocupis, també tenim alguna cosa especial per a tu. La canalla valenta podran participar en cursos de busseig adaptats a la seva edat. Qui ho sap? Potser trobaran a en Nemo i la Dory mentre se submergeixen a les profunditats marines. Els instructors experts us ensenyaran com respirar sota l'aigua i com nedar com un autèntic peix. Seràs l'enveja de totes les sardines de l'oceà!

Caiac i Paddle Surf: rema, rema, que et rema!

Si prefereixes mantenir els peus (o millor dit, les mans) a la superfície de l'aigua, el caiac i el pàdel surf són les opcions perfectes. Remant amb totes les forces, exploraràs la costa del Maresme com tot un aventurer o aventurera. A més, estaràs en forma i cremaràs calories sense ni tan sols adonar-te'n! Recorda, remar és estimar! I si caus, sempre podràs dir que estaves practicant "natació sincronitzada improvisada".

Excursions amb vaixell: navega, riu i meravella't!

Si busques una aventura més relaxada, no et preocupis, també tenim alguna cosa per a tu. Les excursions amb vaixell et permetran gaudir del mar sense preocupar-te per mullar-te. Podràs explorar la costa, admirar bells paisatges i escoltar històries fascinants de mariners de llarga trajectòria. I no t'oblidis de portar una bona provisió d'acudits nàutics per animar els altres passatgers. L'humor mai no pot faltar a alta mar!

El Maresme és un tresor ple d'activitats nàutiques que faran que els nens i nenes es diverteixin en gran mesura. Tant si tries navegar a "la velocitat del llamp", submergir-te al món submarí, remar com una campiona o gaudir d'una relaxant excursió amb vaixell, l'important és que ho facis amb un somriure a la cara i una bona dosi d'humor mariner.

Et proposo algunes idees, però no passis ànsia... segur que trobaràs l'experiència nàutica que més et xali al llistat d'activitats nàutiques del Maresme.

Prepara't per viure aventures que recordaràs durant tota la teva vida al Maresme, el lloc on les rialles i les onades es troben!

Kayak

 

Una abraçada,

La iaia

 

Compartir