Maridatge de temporada: bolets i vi al celler Bouquet d’Alella

 

Aquesta tardor gaudeix d'aquest taller de cuina on el bolet serà l'ingredient principal. La xef Annette Schroeder explicarà 4 receptes de cuina que cuinareu junts i després soparàs maridant les creacions fetes amb els vins Bouquet d'Alella.

 

L'activitat inclou:

  • Taller de cuina/maridatge: 4 platets + 4 vins.

Dia de l'activitat:

  • Dijous 16 de Novembre a les 10,30h
  • Dijous 16 de Novembre a les 18,30h.

Duració: 2h i mitja

El menú a cuinar:

Terrina de bolets variats, albergínia i porro. Després de saltar els bolets i blanquejar el porro farem una vistosa terrina que una vegada freda es talla per a amanida o es marca a la planxa.
Bouquet d'Alella Pansa Blanca 2022

Nyoquis de rossinyol de pi, carbassa rostida, all i herbes. Patata, carbassa i rossinyol de pi formats en mossets que courem un parell de minuts i a gaudir sofregits amb all i herbes.
Bouquet d'Alella Blanc+ 2022

Escabetx amb rovelló i guatlla. Guatlles daurades i rovellons passats per la planxa s'ofeguen en vi de pansa blanca, espècies, llorer, julivert i ceba per a obtenir un plat perfumat i gustós.
Bouquet d'Alella Plaer Escumós 2017

Patè de foie amb ensopecs de vaqueta negra per a acompanyar amb brioix torrat.
Bouquet d'Alella Garnatxa Negra rosat 2022

 

Més informació: 34 93 555 69 97  i 607 833 592

Pots obtenir la teva entrada a la web: 

 

 

Organitza Bouquet Alella

Descarregar document relacionat (PDF 288,34 Kb)

Maridatge de temporada: bolets i vi al celler Bouquet d’Alella 1

A les 10.30h i a les 18.30h.

Bouquet d’Alella

Sant Josep de Calassanç, 7

08328 Alella

Compartir