Maridatge de temporada: bolets i vi al celler Bouquet d’Alella
Aquesta tardor gaudeix d'aquest taller de cuina on el bolet serà l'ingredient principal. La xef Annette Schroeder explicarà 4 receptes de cuina que cuinareu junts i després soparàs maridant les creacions fetes amb els vins Bouquet d'Alella.
L'activitat inclou:
- Taller de cuina/maridatge: 4 platets + 4 vins.
Dia de l'activitat:
- Dijous 16 de Novembre a les 10,30h
- Dijous 16 de Novembre a les 18,30h.
Duració: 2h i mitja
El menú a cuinar:
Terrina de bolets variats, albergínia i porro. Després de saltar els bolets i blanquejar el porro farem una vistosa terrina que una vegada freda es talla per a amanida o es marca a la planxa.
Bouquet d'Alella Pansa Blanca 2022
Nyoquis de rossinyol de pi, carbassa rostida, all i herbes. Patata, carbassa i rossinyol de pi formats en mossets que courem un parell de minuts i a gaudir sofregits amb all i herbes.
Bouquet d'Alella Blanc+ 2022
Escabetx amb rovelló i guatlla. Guatlles daurades i rovellons passats per la planxa s'ofeguen en vi de pansa blanca, espècies, llorer, julivert i ceba per a obtenir un plat perfumat i gustós.
Bouquet d'Alella Plaer Escumós 2017
Patè de foie amb ensopecs de vaqueta negra per a acompanyar amb brioix torrat.
Bouquet d'Alella Garnatxa Negra rosat 2022
Més informació: 34 93 555 69 97 i 607 833 592
Pots obtenir la teva entrada a la web:
Organitza Bouquet Alella
A les 10.30h i a les 18.30h.
Bouquet d’Alella
Sant Josep de Calassanç, 7
08328 Alella