Blog

Blog


Turisme nàutic al Maresme: gaudeix del mar durant tot l'any

WSC Calella

Descobreix l'encant del Maresme a través dels seus 52 quilòmetres de platja, una costa que ofereix experiències úniques durant tot l'any, tot i que sovint les reservem pels mesos d'estiu. Estàs buscant inspiració per una escapada al mar fora de temporada?

El Maresme és l'escenari perfecte per fugir de la rutina i deixar-se embolcallar pel vent a la cara i l'olor de sal, a més de gaudir d'una magnífica gastronomia local i descobrir el patrimoni que s'estén a peu de platja.

Submarinisme al Maresme: explora les profunditats del mar

Amb el seu ric ecosistema marí, el Maresme és un paradís per als amants del submarinisme. Desconnecta de la rutina i submergeix-te per descobrir la fascinant vida marina, que inclou vegetació pròpia, les praderies de posidònia, unes de les més importants del litoral català.

Submarinisme amb Blaumar

Consulta on fer submarinisme al Maresme.

Vela i navegació: Experimenta la sensació de llibertat al vent

Per aquells que busquen una experiència activa al mar, la vela és una opció perfecta. La vela lleugera és un esport que cada cop té més adeptes, sobretot entre els joves, perquè com la resta d'activitats marítimes, no només conjuga l'activitat física amb el lleure i la natura, sinó que permet canviar d'escenari i és una excel·lent teràpia antiestrès.

Gaudeix també de propostes en veler per veure la posta de sol, les constel·lacions o bé simplement conèixer el litoral mediterrani.

Vine i descobreix on practicar vela al Maresme.

Vela

Surf, paddle surf i windsurf: desafia les ones

El surf, paddle surf i windsurf són esports cada com més populars al Maresme. Ofereixen una experiència emocionant i una forma divertida de connectar amb el mar, especialment els dies que bufa el vent. A més, generen adrenalina i endorfines i aporten una sensació de llibertat, de cavalcar sobre el mar, i es poden practicar en molts municipis de la costa maresmenca.

Descobreix totes les propostes aquí.

Caiac i rem: Descobreix el plaer de remar

Remar és una activitat divertida i saludable que ofereix una manera única d'experimentar el mar. Sigui en solitari o en companyia, remar és una excel·lent manera de tonificar els músculs i gaudir de la tranquil·litat del mar. Al Maresme hi trobaràs clubs nàutics i bases nàutiques on poder llogar caiacs però també clubs de rem on podràs practicar les teves habilitats.

Consulta on practicar rem al Maresme.

Ports i esports nàutics, una oferta variada al Maresme

El Maresme compta amb 5 ports esportius, que aglutinen bona part de l'oferta nàutica a la comarca. Tot i això, resseguint la línia del mar, els 16 municipis costaners de la comarca ofereixen tota mena de propostes per gaudir del mar a través de bases nàutiques i empreses que et conviden a gaudir d'activitats tan originals com el sup-ioga (ioga sobre una taula de paddle surf), el jet ski, sortides en catamarà, en caiac, o a vela, o fins i tot pujar a la divertida "banana" inflable amb amics.

Activitats nàutiques al Maresme

Aprofita l'oportunitat de gaudir del mar durant tot l'any al Maresme i gaudeix dels beneficis de la vitamina blava!

Compartir